szolgáltatásaink

Kérjük bármely programunkra jelentkezik, előtte egyeztessen velünk: borboleta.hu/contact

Pincészetünk örömmel lát vendégül baráti társaságokat, kisebb létszámú céges rendezvényeket, de akár a környéken kiránduló családokat is. Rugalmasan alkalmazkodunk vendégeink igényeihez.

Borkóstoló: 3 vagy 5 tételes standard kóstoló, borkorcsolyával. (2000Ft/fő vagy 3000 Ft/fő). Szabadon választott tételszám és muzeális tételek - előre egyeztetett formában.

Lekvár, aszalt-, és kandírozott gyümölcs kóstoló és vásár a helyszínen! Michl Éva néni nagy népszerűségnek örvendő (és mindenek előtt nagyon finom) különlegességeivel várjuk!

A Gerecse közelségének és a szőlőhegy kitettségének köszönhetően, igazán kellemes környezet és friss levegő várja az erre járókat. Természetes anyagokból készült mini játszótér a gyerekeknek, pincészetünk 120 méteres, boltíves évszázados pincéje pedig önmagában is betérésre csábítja a vendéget, de igazán a nyári melegben kivételes élmény néhány pohár bor elkortyolása.

Mivel a létszám tekintetében egyelőre korlátozott lehetőségekkel rendelkezünk, előzetes bejelentkezés mindenképpen szükséges. Keressen minket elérhetőségeinken és legyen a vendégünk!