Ajándék borkóstoló az árvízi segítőknek

2013.06.11.

A Tatai Sokadalomban szeretettel várunk minden árvízi harcost! Gyertek oda pihenni, gyertek oda a tatai Angolparkba őgyelegni, az évszázados lombkoronák árnyéka alá húzódva beszélgetni. (Itt megtalálod: tataisokadalom.hu/) A Borboléta standon pedig minden árvízi segítőnek egy ajándék borkóstolóval szeretnénk megköszönni a segítséget: megmenekült a mi otthonunk is, és megmenekült a Neszmélyi Borvidék kapujának számító, a Felvidék legszebb borvidékével összekötő Komárom és Esztergom is. Megilleti hát a köszönet mindazokat, akik névtelenül is, a sajtó vakufénye nélkül is, nap mint nap tették a dolgukat.


Számos fénykép készült a gátakon dolgozókról: küldd el a barátodét, a homokzsákoknál melletted lapátolóét, nevezd meg őt, és mi várjuk egy baráti beszélgetésre, néhány pohár szép borra, és egy hálás köszönetre. A lényeg, hogy mi megismerjük őt a Borboléta Pincészet standján! 

Küldjetek nevet és képet az info@borboleta.hu e-mail címre, vagy töltsétek fel azokat a www.facebook.com/BorboletaPinceszet oldalra.


Ez nem a reklám helye! Hanem a háláé…