Boraink
Boraink elkészítése során három kiemelkedő szempontot igyekszünk szem előtt tartani:
Meg kell őriznünk a helyi adottságok között termő szőlő elsődleges gyümölcsös jegyeit, bukéját, és vissza kell adnunk az e jegyekből kinevelhető legszebb karaktert. Mindezt kézműves igényességgel és a technológiai trükkök nélkülözésével.
Meg kell találnunk az egészen különleges pince biztosította legjobb megoldásokat. A szőlőhegybe harminc méter mélyen benyúló, több mint 120 méteres pince télen-nyáron állandó hőfoka és páratartalma kiváló érlelési lehetőségeket biztosít.
Meg kell keresnünk és fel kell támasztanunk a családi hagyományban éppúgy, mint a szőlőhegyi történetekben megőrzött zamatos és jellegzetes baji bor karakterét.
Évjáratok
2018-as egy kiváló, ám nehezen kezelhető évjáratként vonul be a borászok nagy borkönyvébe. A hosszú, forró nyár, sőt október végéig meleg ősz egyaránt gondoskodott arról, hogy óriási cukorfokkal érjen be a szőlő. Ennek köszönhetően magasabb alkohollal és elképesztő extrakt tartalmakkal forrtak ki boraink.